0 items in your cart.

Yritys

JJ Voice OY on perustettu v. 1988, jolloin toiminta käynnistyi pääasiassa radiomainoksia tehden. Nopeasti toiminnan luonne painottui musiikkiesitysten taltioimiseen ja kaupallisten äänitteiden valmistamiseen. Omien äänilevyjen tuottaminen käynnistyi vuonna 1996. Tuolloin julkaistiin ensimmäinen virallinen JJ Voicen levytunnuksilla tehty levy JJVCD-01, Vasile Pantirin ja hänen romanialaisten ystäviensä "Dizzy Fingers".

Vuoden 2001 alussa perustettiin oma levymerkki PILFINK (records) ja ensimmäinen omalla levymerkillä julkaistu levy oli petroskoilaisen Myllärit-yhtyeen "A Voi Voi" albumi, joka levisi ympäri Eurooppaa ja aina Amerikkaan asti. Verkkokaupan ja digitaalisen jakelun kautta olemme tavoittaneet asiakkaita 26 maasta.  Erilaisia, useiden artistien julkaisuja ja äänitteitä on Pilfink recodsin  tuotantona kertynyt useita satoja.

Yhtiön henkilökunta on korkeatasoisen musiikillisen koulutuksen suorittaneita ja pitkäaikaisen kokemuksen omaavia ammattilaisia.Kaikki ovat myös säännöllisesti esiintyviä, monenlaista musiikkia esittäviä muusikoita. Tunnemme mikrofonien molemmin puolin olevat maailmat kuin omat taskumme. Kokemus tuo varmuutta ja turvallisuutta sekä laatua asiakaspalveluun ja lopputuotteisiin.

Yhteystiedot 

 


Ajankohtaista