0 items in your cart.

Yritys

JJ Voice OY on perustettu v. 1988, jolloin toiminta käynnistyi pääasiassa radiomainoksia tehden. Nopeasti toiminnan luonne painottui musiikkiesitysten taltioimiseen ja kaupallisten äänitteiden valmistamiseen. Omien äänilevyjen tuottaminen käynnistyi vuonna 1996. Tuolloin julkaistiin ensimmäinen virallinen JJ Voicen levytunnuksilla tehty levy JJVCD-01, Vasile Pantirin ja hänen romanialaisten ystäviensä "Dizzy Fingers".

Vuoden 2001 alussa perustettiin oma levymerkki PILFINK (records) ja ensimmäinen omalla levymerkillä julkaistu levy oli petroskoilaisen Myllärit-yhtyeen "A Voi Voi" albumi, joka levisi ympäri Eurooppaa ja aina Amerikkaan asti. Erilaisia, useiden artistien julkaisuja ja äänitteitä on JJ Voicen tuotantona kertynyt useita satoja.

Yhtiö uudisti toimintaansa keväällä 2003. Ylämyllylle remontoitiin ajanmukaiset ja viihtyisät tuotantotilat. 2005 tilat ostettiin omiksi, samalla JJ Voicen yhtiömuoto muuttui OY:ksi. Yhtiöön tuli mukaan neljä uutta jäsentä ja kahdeksan osakasta, samalla yhtiömme osaaminen ja tuotantokapasiteetti kasvoi merkittävästi.

Yhtiöllä on samassa talossa erilliset toimistotilat, jotka vuokrattiin kesällä 2008. Yhtiön henkilökunta on korkeatasoisen musiikillisen koulutuksen suorittaneita ja pitkäaikaisen kokemuksen omaavia ammattilaisia.Kaikki ovat myös säännöllisesti esiintyviä, monenlaista musiikkia esittäviä muusikoita .Tunnemme mikrofonien molemmin puolin olevat maailmat kuin omat taskumme. Kokemus tuo varmuutta ja turvallisuutta sekä laatua asiakaspalveluun ja lopputuotteisiin.

Yhteystiedot 

 


Ajankohtaista

Julkaisujamme jakelee


JAKELIJAT

 

Suomessa

Töölön Musiikkitukku Oy

www.toolonmusiikkitukku.com

Fuga Oy

www.fuga.fi


Digijakelu

Phonofile

www.phonofile.com


ULKOMAAT

U.S.A:ssa

Albany Music Distributors

www.albanymusic.net

Lydke Musikverlag (Saksa, Sveitsi ja Itävalta)

www.lydke.de

 

 

read more