0 items in your cart.

3Artisti

 

Tristanuevo on laulaja Anna Puhakan ja kosketinsoittaja Tuomas Eirolan muodostama helsinkiläinen popduo, joka rakastaa musiikin tekemistä ja iloitsee sen esittämisestä. Yhtyeen sointimaailma ammentaa 70-80-lukujen taitteen new wavesta ja diskosta aina ajankohtaista kansanmusiikkia sivuuttamatta. Yhtyeen musiikki on melodinen ja polyrytminen tila, kuin metsä eläimineen, kasveineen ja ihmisineen. Tristanuevon kappaleissa pääosissa ovat voimakas laulu ja yksinkertaista kontrapunktia toteuttavat akustiset ja elektroniset kosketinsoittimet. Elävän musiikin pohjaksi ja koristeeksi on luotu illuusio yhtyetovereista ja suuremman kokoonpanon soinnista.

 

I Am Not Feral -levy on Tristanuevon toinen levy. Se edustaa maailmankatsomusta, jossa uskotaan rakkauteen, henkiseen kasvuun ja jakamattomaan ihmisarvoon. Näitä aiheita lähestytään 13 tarinallisessa kappaleessa, joiden kontekstina toimivat esimerkiksi evoluutio, siirtolaisuus ja luovuus. Levyn kappaleet ovat molempien yhtyeen jäsenten sanoittamia ja suurimmaksi osaksi ne on säveltänyt Tuomas Eirola, joka on myös äänittänyt, miksannut ja tuottanut levyn.

 

Albumin digiversio julkaistaan 28.10.2016 

  

Yhtyeen ensimmäinen levy What Doesn't Kill You Makes You Weaker julkaistiin vuonna 2013. Samana vuonna Tristanuevo sävelsi musiikin nukketeatteriryhmä Hotvasan esitykseen Ihmeellinen kone. Näytöstä esitettiin sekä elävän Tristanuevon että taustanauhan kanssa useampikymmentä kertaa niin suurilla kuin pienilläkin lavoilla.

 

Discography